Obrenovac, 21.01.2020

Uspeh Kajak kanu kluba 'Zabre┼żje' na startu sezone


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.04.2018.
Kajaka┼íi, a posebno kanuisti Kajak kanu kluba 'Zabre┼żje' dominirali su na beogradskoj Adi

Foto: Kajak kanu klub Zabre┼żje


´╗┐

Takmi─Źarska sezona za srpske mirnovodaše po─Źela je ovog vikenda. Na Adi Ciganliji je u petak i subotu odr┼żan Kup Srbije za kadete, juniroe i seniore u obe konkurencije. Na programu su bile discipline jednoseda na 200, 500 i 1.000 metara, dok je nedelja bila rezervisana za pojedina─Źno Prvenstvo Srbije na 5.000 metara.
Kup Srbije je ujedno i prva izborna kontrola za mesto u reprezentaciji Srbije. 


Kajakaši, a posebno kanuisti Kajak kanu kluba Zabre┼żje dominirali su na beogradskoj Adi. Juniorski reprezentativac Dušan Miloševi─ç osvojio je dve zlatne medalje na 500m i na 1000m, dok je u konkurenciji na 200m bio drugi. Kadeti kanuisti bra─ça Krsmanovi─ç, u kadetskoj kategoriji, osvojili su srebrno i bronzano odli─Źje. Senior Dragan Kova─Źevi─ç osvojio je zlatnu medalju u trci na 1000 metara.

U trci na 200 metara kanuisti Zabre┼żja su imali ─Źak ─Źetiri takmi─Źara u finalu, a zlatnom medaljom okitio se Goran Cvitanovi─ç.

Mlada, mo┼że se re─çi šampionka, Tijana Arsi─ç, osvojila je dve zlatne medalje i naterala selektora da ozbiljno ra─Źuna na nju, iako je najmla─Ĺi u─Źesnik.

Trener Aleksandar Jevti─ç zadovoljan je rezultatima svog kluba.

"Ovo je prva provera gde su se okupili svi najbolji kajakaši i kanuisti. Sava, gde mi treniramo, nije nam išla na ruku. Veliki vodostaj naterao nas je da svaki dan putujemo na Adu Ciganliju gde smo se puno mu─Źili. Naporan rad se isplatio, o─Źekuju nas velika takmi─Źenja i naporna sezona. Veliki izazuov da Obrenovac, grad sporta, predstavimo u najboljem sjaju." - rekao je trener Kajak kanu kluba Zabre┼żje, Aleksandar Jevti─ç.

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE