Obrenovac, 20.10.2019

Kadetska selekcija KK 'ABBA' uspešna na međunarodnom turniru u Češkoj


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.05.2019.
Talentovani dečaci ostvarili su pet ubedljivih pobeda

Foto:lokalnenovine.rs
Kadetska selekcija KK "Abba" iz Bariča vratila se iz Češke sa zlatnim medaljama. Talentovani dečaci bili su superiorni na međunarodnom turniru "Brandys Cup", gde su ostvarili pet ubedljivih pobeda. Pobednički sastav predvodili su treneri Nikola Jočić i Danilo Cerović.

"Na turniru je učestvovalo 12 ekipa, a mi smo za tri dana odigrali pet utakmica uz maksimalan učinak. Vredi spomenuti da je na turniru učestvovala i ekipa Praški sokoli, klub koji je državni projekat i koji pripada Sokolskom društvu u Češkoj. Prošle godine smo učestvovali sa dve selekcije i doneli srebro i zlato. Ove godine učestvovala je samo kadetska selekcija koja je na svih pet utakmica postizala preko sto poena i zasluženo osvojila pobednički pehar", istakao je trener Nikola Jočić.

Rezultati KK "Abba":
- KK "Abba" - Praški sokoli 109:35
- KK "Abba" - Mlada Boleslav 105:40
- KK "Abba" - Liberec 104:51
- KK "Abba" - Benešov 121:49
- KK "Abba" - Brandis 108:45

"KK "Abba" maksimalno je podržan kada je u pitanju GO Obrenovac i kada je u pitanju program Eko dinar, po kojem smo jedinstveni u Srbiji. Od ove godine "Abba" ima mogućnost da učestvuje u programskom delu koji je vezan pre svega za finansiranje seniorske ekipe koja je ove godine oformljena i uz pomoć GO Obrenovac i društveno odgovorne kompanije EPS oni će po prvi put zaigrati kao seniori. Da svi naši programi daju maksimalne rezultate pokazatelj je i izvanredan rezultat u Češkoj i to je nešto što nama daje dodatni vetar u leđa", istakao je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport.

Svakako treba spomenuti da su seniori u debitantskoj utakmici savladali jednog od glavnih favorita ekipu Rivers BM. Postanite i vi deo pobedničkog tima, treninzi se odvijaju u sali Zmajeve škole i u sali škole u Bariču. Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici KK "ABBA" Barič.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE