Obrenovac, 24.10.2018

Zabrežani pregazili jezero Tikvaru u Bačkoj Palanci


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.08.2017.
Šest medalja i skoro sve finalne trke osvojili su mladi kajakaši Zabrežja
Prvenstvo Srbije u mini kajaku za dečake i devojčice uzrasta od 2004 do 2007 godišta, održano je na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci. Sve trke su se veslale na deonici od 500 i 1000 metara. UčešÄ‡e  na ovom takmičenju uzele su 22 ekipe. Kajak kanu klub Zabrezje je bio treći po broju takmičara koji su nastupali na takmičenju (25 takmičara).

"Taj veliki odziv nam je omogućio odličan rad mladjih kategorija koje vode Nikola Obadić i Nikola Sabljic. Većinu uslova nam je omogucila Komisija za sport i GO Obrenovac kroz projekat eko dinar. " - kaže predsednik KKK "Zabrežje", Obadić Dragan.

Šest medalja i skoro sve finalne trke osvojili su kajakaši Zabrežja. Prvo mesto i zlatne medalje u dvosedu osvojili su Vignjević i Alimpić koji su veslali tako dominatno da je Tikvara zanemela. Takodje Vladimir Filimonović osvojio je dve srebrne medalje u jednosedu i dvosedu sa Lazarom Obradović. Kanuista Krsmanović osvojio je bronzano odličje.

Trener Nikola Obadić sa ponosom kaže da za budućnost kajaka u Zabrežju i Obrenovcu ne treba da brinemo jer dolaze novi mladi talentovani kajakaši.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE