Obrenovac, 15.12.2018

Program samoodbrane žena u KBS „Knez Lazar“


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 23.12.2017.
Akcija je započeta kako bi se smanjilo nasilje u porodici...

Foto:Printscreen
Klub borilačkih sportova „Knez Lazar“ četvrtu godinu zaredom ogranizuje program samoodbrane žena. Obuka je potpuno besplatna, a realizuje se u cilju zaustavljanja nasilja nad ženama.

„Već četiri godine Kik boks klub „Knez Lazar“ ogranizuje program samoodbrane žena, koji traje od mesec dana do tri meseca, u zavisnosti od odziva. Akcija je započeta kako bi se smanjilo nasilje u porodici, konkretno nasilje nad ženama. Svake godine je sve veći odziv, sve više žena je u sali. Treninge drže profesionalci, momci koji se bave rešavanjem konfliktnih situacija. Bitno je da napomenem da je kurs potpuno besplatan i da sve ženske osobe mogu slobodno da dođu, jave se i učestvuju u kursu samoodbrane“, rekao je Filip Radovanović, trener KBS „Knez Lazar“.

Prvi treninzi počinju već od 15. januara, u sali Oreksa na Rojkovcu. Zainteresovane Obrenovčanke mogu se prijaviti slanjem poruke (ime, prezime, godište) na broj 064 89 89 316 ili slanjem poruke na stranicu KBS „Knez Lazar“.

U ovom klubu je u toku 2017. godine znatno povećan broj članova. U toku je upis novih, a svi koji žele da se oprobaju u borilačkim veštinama mogu se javiti trenerima u prostorijama Oreksa na Rojkovcu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE