Obrenovac, 12.07.2020

Krtinska sa novim snagama u drugi deo sezone


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.02.2020.
Nekoliko izuzetno talentovanih momaka nosiće na proleće dres Krtinske

Foto:lokalnenovine.rs
Fudbaleri Krtinske jesenji deo prvenstva završili su na petom mestu opštinske lige Obrenovca. Zimsku pauzu uprava kluba iskoristila je na pravi način i u svoje redove dovela čak devet pojačanja. Mladi sportski direktor Stefan Vasiljević uradio je za kratko vreme dosta pozitivnih stvari, a svakako najveći dobitak mu je ostanak Ace Markovića na mestu trenera.

"U prvom delu sezone imali smo mali broj igrača, tako da sam bio primoran da dovedem dosta novih pojačanja, kao i da aktiviram naše momke iz sela. Dres Krtinske zadužilo je devet igrača, a to su Lalović Ljubivoj, Jeverica Igor, Milutinović Gojko, zatim talentovani momci Kaličanin, Ekmeščić, Keserović, Nikolić, Dinčić, a raduje i povratak Uroša i Momčila Marjanović. Nakon šestomesečne pauze na teren se vraća i Jovica Lukić, tako da očekujem mnogo uspešniji drugi deo sezone i uz malo fudbalske sreće da zauzmemo drugo mesto i čekamo baraž" - rekao je Stefan Vasiljević, sportski direktor Krtinske.

Po infrastrukturi Krtinska zaslužuje minimum Beogradsku zonu, a sa plejadom mladih igrača koji stupaju na scenu možda za koju godinu to i ostvare.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE