Obrenovac, 14.12.2018

Karate Trofej Obrenovca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.12.2017
Više od 400 takmičara okupilo se u obrenovačkom Sprtsko kulturnom centru na manifestaciji 'Trofej Obrenovca' u karateu koja se u Obrenovcu održava 28. put, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Obrenovac.

Foto:lokalnenovine.rs
Obrenovac je poznat kao grad sporta, ali i kao grad u kom svako dete ima plaćenu članarinu za svaki sport koji poželi. Mališani koji su se opredelili da se bave karateom bili su u prilici da demonstriraju svoje veštine na manifestaciji "Karate Trofej Obrenovca".

Više od 400 takmičara okupilo se u obrenovačkom Sprtsko kulturnom centru na manifestaciji "Trofej Obrenovca" u karateu koja se u Obrenovcu održava 28. put, a pod pokroviteljstvom Gradske opštine Obrenovac. Osim pojedinačnih na turniru je bilo i oko 40 ekipnih takmičenja što je pratio najkvalitetniji sudijski sastav.

"Manifestaciju "Trofej Obrenovca" podržava Gradska opština Obrenovac kao manifestaciju od značaja u saradnji sa Karate klubom Radnički. Trideset godina tradicije je nešto što je stvarno respekt i moram da se zahvalim, pre svega, svim takmičarima koji su došli u ovolikom broju, zajedno sa svojim roditeljima i ostalim gostima. I pored teških vremenskih uslova na kolovozima preko 400 takmičara je uzelo učešÄ‡e na današnjem trofeju, preko 40 ekipa i ono što je suština danas da neće biti nekog posebnog pobednika, da je današnji dan velika promocija sporta, velika promocija karatea u Obrenovcu i jako nam je drago što u Obrenovcu postoji velika ekspanzija kada su u pitanju borilački sportovi što dokazuju rezultati svih naših takmičara, kako na internacionalnoj sceni, tako i na domaćoj." - rekao je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport GO Obrenovac.

Na turniru su učestvovale skoro sve uzrasne kategorije – poletarci, pioniri, nade, kadeti, juniori i mlađi seniori. Oni su se takmičili pojedinačno i ekipno u katama i borbama. Najuspešnijim učesnicima uručeni su pehari.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE