Obrenovac, 20.05.2019

Kukolj posetio džudo klub “Obrenovac”


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 11.05.2018.
Mladi članovi džudo kluba „Obrenovac“ dobili su dodatnu motivaciju da budu posvećeniji i redovniji na treninzima, jer im je u posetu došao evropski šampion Aleksandar Kukolj

Foto:Printscreen
Do ovog treninga iznenadjenja došlo je zahvaljujući prijateljstvu Kukolja i čelnih ljudi ovog kluba, ali i prepoznatom entuzijazmu koji vlada u najmladjem obrenovačkom džudo klubu.

Prvu titulu sa evropskog prvenstva za Srbiju u džudou osvojio je baš Kukolj, koji za sve mlade sportiste ima savet :

„Do svega bitnog u životu vas mođe dovesti posvečenost, samo ako procenite da to stvarno želite i da je vredno svog vremena, truda i energije. Dajte sve što imate i vrlo verovatno ćete doći do željenog cilja.“ – rekao je Kukolj.

Sportski klubovi sa teritorije opštine Obrenovac imaju punu podršku nadležnij institucija.

„Bez podrške Saveta mesne zajednice koja je ovaj prostor ustupila džudo klubu na korišÄ‡enje, oni imaju mogućnost da treniraju u odličnim uslovima i ostvaruju zapažene rezultate. Takođe, bez pomoći društveno-odgovorne kompanije EPS, ni ovaj, a i ostali klubovi ne bi bili na nivou na kom jesu.“ – rekao je član Veća GO Obrenovac, Miloš Stanković.

Za samo nekoliko meseci rada, nekadašnji džudo udruženje "Tatami" postalo je klub koji sada broji oko 50 članova. Svi zainteresovani mogu se prijaviti ponedeljkom, sredom i petkom u prostorijama Doma u Zabrežju, u periodu od 19.30 do 22.00 časa i posvetiti se ovom sportu, i to besplatno.  

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE