Obrenovac, 20.05.2019

Obrenovac domaćin finala Kupa u futsalu


Izvor: RTS | Obrenovac, 23.04.2018.
Finale ovogodišnjeg Kupa Srbije u futsalu biće odigrano 2. maja u Sportko kulturnom centru u Obrenovcu sa početkom od 19 časova. U finalu će se sastati Ekonomac iz Kragujevca i Novi Pazar.

Foto: Printscreen
Odličnim radom i sve većim napredkom Kluba malog fudbala Palež iz Obrenovca, ali i zahvaljujući odličnim uslovima u dvorani Sportsko kulturnog centra u tom gradu, čelni ljudi Fudbalskog Saveza Srbije odlučili su da u Obenovcu bude odigrano i finale nacionalnog kupa u futsalu. U finalu će se sastati najtrofejniji srpski klub Ekonomac iz Kragujevca protiv ekipe Novog Pazara.

Prema rečima predsednika KMF Palež iz Obrenovca, Branka Bezarevića, održavanje finala nacionalnog Kupa u ovom gradu, biće odlična prilika za dodatnu promociju futsala u Obrenovcu, a svi ljubitelji ovog sporta imaće priliku da uživaju u pravom spektaklu.

Obrenovac je grad sa dugom sportskom i pre svega fudbalskom tradicijom, a odličnim radom čelnika Paleža, nema sumnje da će se u budućnosti Obrenovac pozicionirati i na mapu najznačajnijih futsal cenatara na ovim prostorima.

Utakmica je na programu 02.05.2018 sa početkom u 19:00h

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE