Obrenovac, 13.07.2020

Kuperov test u Zabranu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 01.07.2019.
Omiljena lokacija obrenovačkih sportista i rekreativaca oplemenjena novim sadržajem

Foto:lokalnenovine.rs
Na osnovu inicijative brojnih Obrenovčana, trim staza u Zabranu sada poseduje i tablu sa vrednostima i parametrima za proveru nivoa fizičke spremnosti. Takozvani Kuperov test na raspolaganju je svima koji posećuju i svoje slobodno vreme provode u obrenovačkoj oazi zdravlja.

"Kuperov test smo uveli na inicijativu naših korisnika, koje inače imamo običaj da konsultujemo u vezi svih novih stvari koje uvodimo u Zabran. To će upotpuniti sve sadržaje koje već imamo u Zabranu, zajedno sa novom pešačko-biciklističkom stazom. Imaćemo pojas oko Zabrana u dužini od 10 kilometara", rekao je Svetozar Andrić, direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine.

On je najavio i aktivnosti kojima će preduzeće pristupiti u narednom periodu. Naime, za nekoliko dana očekuje se i nastavak izgradnje mostića, odnosno prelaza preko kanala u Zabranu. Izletište će, kako navodi Andrić, biti obogaćeno novim sadržajima u skladu sa zahtevima građana.

Ivan Jegorović, direktor JP SKC "Obrenovac", ističe da naš grad ima dobru ponudu sportske infrastrukture, posebno rekreativne, kao i da će novine u Zabranu biti veoma značajne za sve Obrenovčane. On je dodao i to da svi zajedno treba da radimo na očuvanju bogatog izletišta, kako bi ono bilo korisno i budućim generacijama.

Sportisti i rekreativci će već pri svojim prvim koracima moći da saznaju kako da provere kondiciju, jer ih Kuperov test čeka na samom početku trim staze.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE