Obrenovac, 20.04.2019

KKK 'Zabrežje' niže uspehe u 2018. godini


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.10.2018.
Čak pet reprezentativaca Srbije potiče iz obrenovačkog kluba

Foto:Printscreen
Tokom 2018. godine sportisti KKK „Zabrežje“ beleže odlične rezultate. Njih petoro imaju značajno mesto u redovima reprezentacije, a sve je rezultat posvećenosti, truda i rada sa trenerom Draganom Kujundžićem.

U jednoj od najuspešnijih godina u istoriji kluba istakli su se Goran Cvetanović,  Željana Petrović, Dušan Milošević, Tijana Arsić Dragan Kovačević.

Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport Gradske opštine Obrenovac, rekao je da je veoma ponosan na rezultate KKK „Zabrežje“. On je istakao da se u poslednje vreme primećuje značajan napredak vodenih sportova u našem gradu, o čemu svedoči i ulazak Vaterpolo kluba „TENT“ u prvu A ligu Srbije.

Stanković je, osvrnuvši se na odličnu saradnju između opštine i KKK „Zabrežje“, napomenuo i to da će mladim nadama i u narednom periodu biti pružena maksimalna podrška, kako kroz opštinske programe, tako i kroz rad na poboljšanju uslova u kojima treniraju.

Dragoslav Obadić, predsednik KKK „Zabrežje“, veruje da će obrenovački sportisti i u narednom periodu nastaviti da nižu medalje i uspehe na svim takmičenjima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE