Obrenovac, 13.07.2020

Novi uspesi obrenovačkih maratonaca


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 02.07.2019.
Jasmina Dragićević i Mile Cvetković ostvarili zapažene rezultate na vranjskom polumaratonu

Foto:R.C.
Na trećem vranjskom polumaratonu održanom 30. juna u Vranju učestvovali su i obrenovački atletičari gde su u jakoj konkurenciji, pri jako visokoj dnevnoj temperaturi, postigli dobre rezultate i oduševili sve ljubitelje atletike.

Jasmina Dragićević ostvarila je zapažen rezultat u ženskoj konkurenciji na 21,1 kilometar, dok je Mile Cvetković nastupao u klasi veterana, u trci na 10 kilometara, i kao i mnogo puta do sada pobrao sve pohvale.

Ovo dvoje obrenovačkih maratonaca do sada su nastupali na mnogobrojnim takmičenjima kako u Srbiji, tako i u regionu. Beogradski maraton, Sombor, Bečej, Kula samo su neki od maratona sa kojih su se naši atletičari vratili ovenčani uspehom.

Narednih meseci ih očekuju mnogobrojna takmičenja, a među najbitnijima izdvajaju međunarodne maratone u Ljubljani i Berlinu.

Obrenovac, grad sporta, temelji svoj razvoj na povećanju sportskih aktivnosti pokretanjem posebnih programa namenjenih sportistima. Obrenovački atletičari kažu da se u Obrenovcu posvećuje pažnja i atletičarima - maratoncima, izgradnjom staza za trčanje i biciklističkih staza, i kako navode uslovi za bavljenje sportom su sve bolji.

Svaki sport donosi dosta truda, treninga i odricanja, ali isto toliko ponosa i sreće kad se ostvare dobri rezultati pa se obrenovački maratonci nadaju da će njihovi uspesi biti podstrek mlađim generacijama da potrče zabranskim stazama.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE