Obrenovac, 09.12.2021

VII MEMORIJALNI TURNIR 'DRAGAN SIMIĆ-SIMA'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.02.2019.
Obrenovac – grad sporta

Foto:Printscreen
U čast velikog sportskog radnika i osnivača obrenovačkih odbojkaških klubova, sedmu godinu zaredom, održan je memorijalni turnir „Dragan Simić Sima“. Hala sportova Sportsko-kulturnog centra okupila je mlade nade srpske odbojke, igrače koje do uspeha vode sportski duh i fer-plej igra.

„U njegovu čast, u njegovo ime, mi se trudimo da svake godine održavamo tradiciju. Ono što je važno jeste da su tu mladi, da se upoznaju sa odbojkaškom igrom, sa pravilima i da kroz učenje, jednog dana postanu odlični odbojkaši seniorskog tima, a neki, naravno, i reprezentativci Republike Srbije“, rekao je Bojan Mihajlović ispred Odbojkaškog kluba Obrenovac.

O tome koliko je Dragan Simić Sima doprineo obrenovačkoj odbojci dovoljno govori i činjenica da je imao važnu ulogu u osnivanju klubova TENT, PRO TENT, kao i OK Obrenovac. Tradicionalni sportski događaj podržala je, kao i svih prethodnih godina, Gradska opština Obrenovac.  

„Veoma je važno da pored svih ostalih aktivnosti kada je u pitanju sport na našoj teritoriji, negujemo i sećanje na istaknute sportske radnike, pre svega na dobre i kvalitetne ljude, ali i ljude koji su svojim zalaganjem bili u Upravnim odborima naših klubova, koji su bili suosnivački konkretno Odbojkaškog kluba Obrenovac. Radi se o Draganu Simiću Simi. Nadam se da ćemo i u narednim godinama, na što kvalitetnijem nivou održavati ovakve vrste trunira“, rekao je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport GO Obrenovac.

Učešće na turniru uzele su četiri ekipe, a organizatori su najbolje plasiranim ekipama uručili pehare i zahvalnice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE