Obrenovac, 15.08.2022

ODRŽAN KOKA-KOLA KUP U MALOM FUDBALU


Izvor: obrenovac.rs/Lokalne novine | Obrenovac, 06.06.2021.
Stvari se zaista vraćaju u normalu...

Foto:obrenovac.rs


U saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac i fudbalskim klubom ”Budućnost” Zvečka,a pod pokroviteljstvom Sportskih igara mladih održan je Koka-kola kup u malom fudbalu.

Uroš Mirićić, direktor Kancelarije za mlade opštine Obrenovac je na početku izrazio zadovoljstvo zbog održavanja ove manifestacije.

– Stvari se zaista vraćaju u normalu danas to možemo da vidimo na pravi način. Veliki broj muških i ženskih ekipa, Obrenovac je zaista ponosan domaćin Koka-kola kupa u fudbalu i Sportskih igara mladih. Naš plan je da sledeće godine celokupnu manifestaciju dovedemo u grad, da dovedemo sportske zvezde iz Srbije i da obeležimo ovu manifestaciju onako kako dolikuje – poručio je Mirićić.

Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac je izjavio da je 30 ekipa u muškoj i ženskoj kategoriji mlađih od 14 godina uzelo učešće u Koka-kola kupu.

– Obrenovac je poznat kao grad sporta pogotovo poznat kao grad škola sportova i to je nešto čime se dičimo i ponosimo. Ovo samo ide u prilog tome i svemu onome što mi već radimo, a to je promovisanje sporta, besplatnog sporta za svu decu u Obrenovcu – rekao je Stanković.

Daliborka Delibašić, PR Sportskih igara mladih je kazala da organizatori mogu da budu ponosni na broj dece koja su uzela učešće u ovoj manifestaciji.

– Ono što bi bio najveći uspeh svih nas je da oni odavde ponesu lepe uspomene. Ono što bi bilo najbolje je da neko od njih otputuje na veliku završnicu u Split u mesecu avgustu, a to je nagrada kojoj se oni najviše raduju – navela je Delibašić.

Živojin Kuzmanović, ispred fudbalskog kluba ”Budućnost” Zvečka je izjavio da je poenta ovakvih turnira da se animiraju deca koja nisu članovi sportskih klubova.

– Mislim da su ovo prave stvari i da što više bude ovakvih dešavanja biće lepo i nama i mladima – naglasio je Kuzmanović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE