Obrenovac, 17.06.2019

ODRŽAN NOVOGODIŠNJI TURNIR U ODBOJCI


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.12.2018.
Obrenovac - grad sporta

Foto:Odbojkaški klub TENT/Facebook
Poslednji dan u nedelji protekao je u znaku odbojke i turnira za čiju se organizaciju pobrinuo Odbojkaški klub TENT. U obrenovačkoj hali sportova okupile su se odbojkašice iz cele Srbije, što je bio dovoljan razlog da ljubitelji ovog sporta dođu u velikom broju i podrže buduće šampionke Evrope i sveta.

I sam domaćin turnira u svojim redovima ima sportistkinje koje sigurno koračaju ka nacionalnom timu, a od posebnog značaja je i činjenica da se prvi tim OK TENT nalazi u samom vrhu tabele Superlige Srbije.

„Uspeli smo da napravimo neki kontinuitet, da sastavimo četiri, pet generacija, iz te dece crpimo decu za prvu ekipu. Imamo pet devojčica koje su selektirane i treniraju sa prvom ekipom. To daje rezultate. Seniorska ekipa je u samom vrhu, na jednu pobedu od ostalih. Nema raloza za brigu o perspektivi odbojke, kako u Obrenovcu, tako i u celoj Srbiji“, poručio je Stevan Žunić, direktor Odbojkaškog kluba TENT.

Gradska opština Obrenovac, ponosna na organizaciju ovakvih događaja, nastavlja da pruža podršku mladim sportistima i njihovim klubovima.

„Odbojkaški klub TENT je jedan od najvećih klubova na teritoriji naše zemlje, što govori u prilog tome da mogu na ovako ozbiljan način da organizuju ovako masovne turnire za dečake i devojčice. Veličanstven događaj, praznik odbojke za Obrenovac i zaista mogu da kažem da sam ponosan na sve naše programe koji su uspeli da omoguće ovakvu vrstu organizacije“, rekao je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport GO Obrenovac.

Novogodišnji turnir održan u našem gradu samo je još jedan u nizu pokazatelja da će se na svetskom odbojkaškom tronu često vijoriti srpska zastava i da će baš Srbija biti vlasnik najsjajnijih odličja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE