Obrenovac, 14.12.2018

Odbojkašice Tenta solidne u prvom delu sezone


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.12.2017.
Novi izazovi stižu posle praznika...

Foto:Printscreen
Odbojkašice prvog tima Tenta završile su prvi deo sezone na 5. mestu, sa ostvarenih 13 bodova. Nedavno su pretrpele dva poraza, u okviru dva kola drugog dela sezone, koja su došla u nezgodnom trenutku i odrazila se na kraj godine.

„Moram da kažem teška, zato što su ti porazi uglavnom usledili u ovom prethodnom periodu, negde pred kraj godine. Pre svega, imali smo i takav raspored da su nam lakše utakmice bile na početku, a ove teže u drugom delu i onda su se nadovezala i dva poraza od 3:2 u nastavku sezone, u utakmicama koje su bile izuzetno važne za nas. Bez obzira što smo trenutno peti na tabeli, vrlo smo izjednačeni i vrlo smo blizu ostalim ekipama koje su u tom donjem delu tabele“, rekla je Marijana Boričić, trener OK Tent.

Sastav prvog tima je u velikoj meri izmenjen, pa iz kluba navode da je to jedan od faktora koji su uticali na poziciju na tabeli.

„U odnosu na prošlu godinu, otišlo je čak šest igrača iz postave, od ukupno sedam, sa liberom. Došlo je mnogo novih igrača i trebalo je sve to uklopiti, a pri tom nedostaje neafirmisanih igrača koji nisu ranije nisu imali minutažu u Super ligi. Ono što je izuzetno važno i što je naša ideja pre svega bila, jeste da ovaj deo sezone bude za afirmaciju rad sa mlađim generacijama. Imamo izuzetno dobar podmladak i u kadetskoj, juniorskoj i pionirskoj ekipi. Moram da napomenem, bez obzira što sam trener prvog tima, da su te devojke u mlađim kategorijama imale izuzetne rezultate u prvom delu, da pionirke imaju samo jedan poraz, kadetkinje jedan ili dva, ako ne grešim. Juniorke imaju isto pozitivan skor. Neke od tih devojaka polako priključujemo prvom timu“, dodala je Boričić.

Tentove odbojkašice napraviće malu pauzu tokom novogodišnjih i božićnih praznika, a 10. janurara će na svom terenu odmeriti snage sa ekipom iz Lajkovca, kada se nastavlja Challenge Cup.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE