Obrenovac, 28.05.2020

Danas u Obrenovcu počinje Međunarodni pionirski turnir u odbojci


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 05.04.2018.
Praznik odbojke trajaće do 7. aprila

Foto:Promo
U naš grad stigle su najbolje odbojkaške ekipe iz Srbije i regiona. Tokom naredna tri dana pioniri će se okupiti u hali sportova Sportsko-kulturnog centra, gde će biti priređen pravi sportski spektakl. Za organizaciju ovog Međunarodnog turnira i ove godine bili su zaduženi Gradska opština Obrenovac i Odbojkaški klub „TENT“.

Svečano otvaranje je zakazano za 12 časova, a sve utakmice će se održavati na tri terena istovremeno. Na turniru učešÄ‡e uzima 25 ženskih i sedam muških ekipa.

„Moramo napomenuti da smo zbog smeštajnih kapaciteta, koji su problematični otkako nemamo više hotel, ograničili broj ekipa i poslednjih godina se to vrti oko ovog broja od 30 i nešto ekipa. Ove godine nam dolaze ekipe iz Crne Gore, iz Republike Srpske. Napomenuo bih da nam dolaze i dve ekipe sa Kosova. To su naši gosti koji su se i prošle godine odazvali, a imaćemo i jedan kuriozitet, odnosno ekipu sastavljenu od dečaka i devojčica, koji su sa južnog dela Ibra, a i sa severne strane. Mi ćemo kao kub i kao grad Obrenovac gledati da ih lepo ugostimo i da im u svom ovom sumornom vremenu koje tamo imaju, kao i da im tokom ova tri dana pokažemo da uvek imaju nekoga ko misli na njih i na koga mogu da se se oslone“, rekao je Slaviša Perović, predsednik Organizacionog odbora turnira.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu u što većem broju i do subote u 17 časova, kada se očekuje zatvaranje turnira, prisustvuju velikoj manifestaciji sa više od 100 odigranih utakmica.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE