Obrenovac, 19.10.2021

Obrenovački bazeni okupljaju mlade sportiste (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.10.2018.
Dok najmlađi strpljivo uče da plivaju, stariji treniraju sinhrono plivanje i vaterpolo...

Foto:lokalnenovine.rs
Početak grejne sezone i ove godine prati početak sezone na zatvorenim obrenovačkim bazenima. U odličnim uslovima, adekvatnoj temperaturi kako vode, tako i čitave hale, uživaju polaznici škole za plivače i neplivače, ali i oni koji su uveliko članovi Vaterpolo-plivačkog i kluba za sinhrono plivanje „TENT“.

„Kada govorimo o celom klubu, dakle, mislimo na sinhrono plivanje, plivanje, vaterpolo, mi se nalazimo u idealnim uslovima. Deca su zadovoljna, temperatura vode je preko 20 stepeni i u hali je veoma toplo, temperatura je preko 30 stepeni“, rekao je Miloš Čubrić, predsednik Vaterpolo-plivačkog kluba i kluba za sinhrono plivanje „TENT“.

Obuka neplivača je ponedeljkom, sredom i petkom od 19 do 20 časova, a od 20 do 21 sat su poluplivači, odnosno deca koja već znaju određene tehnike.

U isto vreme se izvode i treninzi mlađih kategorija vaterpolista, a to su momci od 2006. do 2008. godišta, a od 21 sat budući prvotimci, to jest momci 2004. godište i stariji imaju trening sa prvim timom VK „TENT“, koji ove godine igra prvu A ligu Srbije.

„Ono što je apsolutno najveća impresija je da su uslovi na obrenovačkim bazenima fantastični. Počela je sezona zatvorenih bazena i oni pružaju jedu izuzetnu mogućnost i za rekreativce i za klub koji egzistira na bazenima. Temperatura vode je preko 27 stepeni, kapaciteti bazena su popunjeni i očekujemo dobre rezultate ekipe Vaterpolo kluba „TENT“, koja je u kratkom periodu postigla odlične rezultate“, kazao je član Veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanković.

Samo od početka godine više od 500 mališana naučilo je da pliva, a svi koji to do sada nisu učinili, mogu da im se pridruže. Ove godine starosna granica je pomerena na četiri godine, pa i oni najmlađi uz pomoć roditelja i instruktora mogu savladati osnove plivanja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE