Obrenovac, 13.07.2020

Najmlađe Tentovke uspešne na svakom koraku


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 03.06.2019.
Škola odbojke OK TENT može se pohvaliti odličnim rezultatima

Foto:OK TENT
Odbojkaški klub TENT navikao je svoje navijače na fenomenalne utakmice i najsjajnija odličja. Prethodni period obeležila je prava "kiša" medalja, a polaznice škole odbojke pokazale su da će Obrenovac i u budućnosti biti ponosan na ovaj klub.

Naime, turnir koji je održan u Subotici sredinom maja, bio je samo jedan od pokazatelja koliko su se najmlađe Tentovke trudile i radile na sebi i svojoj igri. Na ovom takmičenju, koje je okupilo oko 1000 učesnika iz 25 klubova iz čitave Srbije, ekipa 2007. godišta osvojila je prvo, a ekipa 2009. godišta treće mesto.

I vikend za nama doneo je nove sjajne rezultate. Na turniru u Pećincima obrenovački klub je predstavljalo 10 ekipa u četiri kategorije. Značajan podatak je to da se čak sedam ekipa vratilo sa medaljama, a tri prvoplasirane i sa peharom.

U kategoriji 2007. godišta osvojeno je prvo mesto, 2008. godište zauzelo je prvo i treće mesto, 2009. godište drugo mesto, dok su najmlađe odbojkašice (2010/11. godište) u kategoriji u kojoj je bilo 15 ekipa - prva tri mesta.

I, naravno, OK TENT smatra da to nije dovoljno i da nikada ne mogu imati višak medalja. Ekipe TENT 1 i TENT 2 plasirale su se u polufinale PRVENSTVA BEOGRADA-MINI LIGA za 2008. godište i mlađe.

Sa timovima Imleka i Vizure u SC Vizura, u subotu, 8. juna, boriće se za ono najsjajnije odličje. S obzirom na to da su se oba predstavnika izborila za plasman među prve četiri ekipe, jedan pehar će svakako stići u Obrenovac.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE