Obrenovac, 03.08.2020

Palež pobednik ovogodišnjeg Karelija


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 15.08.2018.
Dušan Matić Kareli - Kmf Palež 3:7 (0:4)

Foto:lokalnenovine.rs
Kmf Palež odbranio je titulu na nadaleko čuvenom turniru Dušan Matić "Kareli" na Ubu. Ekipa iz Obrenovca demonstrirala je silu na ovogodišnjem turniru, pravi podatak je da do finalnog susreta nisu primili nijedan gol. Finalni susret odigran je na prelepom "Školarcu" pred oko 1000 ljubitelja magične igre na "petoparcu".

Domaći sastav Dušan Matić "Kareli" izašao je na megdan Paležu, ekipa sa nekoliko prekaljenih igrača poput Andjića, Zujalovića, Jolačića i pojačana agilnim Radovanovićem bila je tvrd orah za mnoge ekipe na turniru. Ipak, morali su u finalnom susretu da polože oružje, Palež je bio neumoljiv i slavio rezultatom 7:3.

Strelci za Palež bili su Filip Perišić x3, Stefanović Stefan, Simić Vladimir, Grujičić Željko i Roksić Marko. Što se tiče individualnih nagrada za najboljeg igrača i strelca proglašen je Aleksandar Radovanović iz ekipe "Kareli, dok je titulu najboljeg golmana turnira odneo član Paleža, Roksić Marko. Kmf Palež igrao je u sledećem sastavu: Roksić Marko, Roksić Darko, Grujičić Željko, Stefanović Stefan, Ilić Vuk, Cerović Miloš, Obradović Nebojša, Simić Vladimir i Perišić Filip. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE