Obrenovac, 23.04.2019

Palež nastavlja šampionsku trku


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.02.2018
KMF 'Palež' - KMF 'Banjica', 20:30h
Početak prolećnog dela prvenstva startuje večeras a Palež svoju šampionsku trku nastavlja na domaćem terenu. Prvi protivnik svima dobro poznat, prijateljski klub Banjica istrčaće večeras na parket SKC-a. Goste iz Beograda sa klupe predvodi poznato ime u futsalu i veliki prijatelj trenera Bezarevića, Milan Grahovac.

Prvi susret na Banjici završen je rezultatom 4:4, ujedno to je bio i istorijski meč za Palež koji je odigrao svoju prvu prvenstvenu utakmicu. Strelci na tom meču bili su Ilić Vuk x2, Docić Nikola i Jevtić Zoran. Svakako treba spomenuti da je Banjica u prelaznom roku dovela pet novih igrača a ekipu je napustio samo Škorić koji se preselio u redove Ekonomist-a. 

Palež nije pretrpeo nijednu promenu u svojim redovima, starim snagama nastavlja ka zacrtanom cilju a to je prvo mesto. Nema sumnje da će publika uživati u nekim novim majstorijama Grujičića, Jovanovića, Isailovića i drugih majstora na "petoparcu". Večeras svratite u SKC i pružite podršku prvom obrenovačkom futsal timu, početak meča zakazan je za 20:30h. Utakmicu sudi Nemanja Trajković iz Stublina.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE