Obrenovac, 20.04.2019

Palež i Ekonomac igraju za Acu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.09.2018.
Početak utakmice zakazan za 20:00h

Foto:lokalnenovine.rs
Klub malog fudbala Palež ugostiće večeras višestrukog prvaka države, ekipu Ekonomca. Utakmica je humanitarnog karaktera a sav prihod ide za lečenje našeg sugrađanina Aleksandra Arsenijevića. Početak ovog prijateljskog susreta zakazan je za 20:00h.

Aleksandar je za samu bolest saznao u septembru 2015. godine.  Slučajno je napipao čvorić na prepuni, otišao je na ultrazvuk gde ga je doktor posavetovao da se obrati onkohirurgu. Zakazali su mu operaciju za novembar iste godine, nakon operacije ustanovljeno je da se radi o malignom melanomu.
U dogovoru sa doktorom otišao je na snimanje PET skenerom. Nakon dobijenih rezultata ustanovljeno je da ima još nekoliko čvorića u predelu prepone i butnog mišića. Usledila je još jedna operacija, ali rezultata na bolje nije bilo, bolest se iznova vraćala.

Nakon toga je operisan još tri puta na Bežaniskoj kosi i dva puta na VMA. Pošto je bolest počela da se širi u dogovoru sa doktorkom prešao je na studijsko lečenje u Tibingenu (Nemačka) od februara 2017. godine, gde jednom mesečno ide na kliniku po terapiju i na preglede. Sve do maja ove godine rezultati su bili dobri i bolest je bila pod kontrolom, međutim nakon poslednjeg skenera ustanovljeno je da bolest ponovo počela da napreduje.
Sad mu predstoji lečenje imuno terapijom koju će morati da prima na svakih 15 dana u narednih godinu dana. Pomozimo ovom momku punom snage i volje za životom da iz bitke sa opakom bolešću izađe kao pobednik i ostvari svoje životne ciljeve i najveću želju da postane otac. 

Pomozimo Aleksandru! Upišimo 492 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.
Da Aleksandar pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE