Obrenovac, 20.02.2019

Mlade nade FK 'Radnički' i FK 'Munja' na Međunarodnom turniru u Poljskoj


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.05.2018
Tokom dva dana turnira u Poljskoj mali Obrenovčani su prikazali  izuzetno dobar fudbal, osvojili četvrto mesto, ali i pehar za najboljeg strelca turnira koji u Obrenovac donosi Petar Tomić, strelac 16 golova.

Foto:lokalnenovine.rs
Na Međunarodnom turniru u fudbalu za decu, održanom u Poljskoj u gradu Mušina, učestvovali su i predstavnici dva fudbalska kluba iz Obrenovca. Svoj grad su na turniru dostojno prezentovali talentovani fudbaleri FK "Radnički" Obrenovac i FK "Munja" Barič.

Tokom dva dana turnira u Poljskoj mali Obrenovčani su prikazali  izuzetno dobar fudbal.

Prvog dana turnira dečaci iz Obrenovca su odmerili snage sa izuzetno jakim domaćim ekipama, kao i sa ekipama iz Slovačke i Rumunije. FK"Radnički" iz Obrenovca prvog dana turnira ostvario je tri pobede, imao jednu nerešenu utakmicu i jedan poraz. Bilo je padova u igri, ali četa trenera Trujića bila je prava kada je bilo najpotrebnije.FK "Munja2 iz Bariča imala je nešto slabije rezultate, ostvarili su jednu pobedu i imali četiri poraza, ali treba spomenuti da se nijedna ekipa nije naigrala protiv njih. Naleteli su na nekoliko vrhunskih ekipa, gde su prednjačili superiorni mali Rumuni.

 Drugog dana turnira "Munja" je ostvarila sve tri pobede, padali su redom Poljaci, Rumuni i Slovaci, na kraju četvrto mesto sa četiri pobede i četiri poraza. Što se tiče Radničkog drugi dan su ostvarili dve pobede i doživeli jedan poraz, što je značilo da su izabranici mladog Trujića zauzeli četvrtu poziciju, isti broj bodova kao i Rumuni, ali za treće mesto je odlučila bolja gol razlika. "Radnički" je ostvario pet pobeda, doživeo dva poraza i odigrao jednu utakmicu nerešeno.

 Nakon odigranog turnira, dečaci su sa svojim trenerima učestvovali u defileu ulicama Mušine, ne treba pogadjati ko je u tom defileu bio najglasniji. Na samom kraju održana je završna ceremonija, gde su podeljeni pehari i medalje, a treba spomenuti da se za Srbiju vraćaju bogatiji za još jedan pehar, individualnu nagradu, nagradu najboljeg strelca turnira dobio je talentovani Petar Tomić, strelac 16 pogodaka. 

Delegacija Gradske opštine Obrenovac u sastavu Mirko Vranešević, Milorad Janković i Zoran Ćorlomanović ispratila je ceo turnir, a pored turnira imali su priliku i da vide kako funkcioniše uprava i kako rade zdravstvene ustanove u gradu Mušina, obišli fabriku vode i na pravi način iskoristili ovu posetu pa se u Obrenovac vraćaju sa nekim novim iskustvima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE