Obrenovac, 20.10.2018

Tradicija u čast Dragana Komlenskog u Stublinama


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 19.08.2017
U Stublinama počeo Memorijalni turnir 'Dragan Komlenski'. 
U petak 19.avgusta na igralištu Fk Posavina u Stublinama počeo je 12 Memorijalni turnir "Dragan Komlenski" posvećen dugogodišnjem predsedniku ovog kluba, velikom čoveku, sportskom radniku i ljubitelju fudbala. Pre početka prve polufinalne utakmice minutom ćutanja odata je počast preminulom Draganu Komlenskom.

Na ovogodišnjem turniru učestvuju domaćin Fk Posavina iz Stublina, Fk Krtinska, Fk Borac Progar i Fk Strelac iz Mislodjina. Prvog dana turnira Posavina iz Stublina savladala je Krtinsku rezultatom 4:1, utakmicu je obeležio novajlija Milan Marinković koji je postigao het-trik i tako se uspešno predstavio ljubiteljima fudbala u Stublinama. U drugoj utakmici Strelac iz Mislodjina savladao je Borac iz Progara minimalnim rezultatom 1:0 i tako zakazao finale sa Posavinom.

Predsednik Fk Posavina iz Stublina Ivan Kuzmić rekao je sledeće:
"Velika je čast napraviti memorijalni turnira za tako jednog velikog čoveka, koji je dosta učinio za naše selo i za naš klub, tako da mi već tradicionalno pravimo taj turnir i čuvamo sećanje na njega.Ove godine učestvuju Posavina, Strelac, Krtinska i Borac iz Progara a prošlogodišnji pobednik ekipa Vrelo Sport zbog obaveza i ranijeg početka prvenstva nije mogla da učestvuje ove godine."

Utakmica za treće mesto igra se danas u 18:00h a sastaju se Fk Krtinska i Borac (Progar), dok se finalni susret igra od 20:00h a sastaju se Posavina iz Stublina i Strelac iz Mislodjina. Nema sumnje da će tribine i večeras biti ispunjene do poslednjeg mesta i da će ljubitelji fudbala uživati u dobrom fudbalu. 

 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE