Obrenovac, 31.05.2020

Dečiji humanitarni turnir u fudbalu na stadionu u Progaru


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 31.10.2018.
Vaše malo, nekome znači mnogo

Foto: lokalnenovine.rs
U subotu 03.11.2018 održaće se dečiji humanitarni turnir u fudbalu koji nosi naziv "Budi human, igraj za život". Prihod od turnira ide za lečenje Dragane Antić, devojčice koja ima samo 15 godina i tumor na mozgu. Devojčica je operisana tri puta i lečena sa 33 radio i hemioterapije. Nakon poslednje operacije u avgustu 2018. godine, stanje se značajno pogoršalo. Leva noga i ruka su delimično nepokretne i svakodnevno trpi jake bolove u celom telu.

Dobri ljudi iz Fudbalskog kluba Borac iz Progara rešili su da pomognu i na svom izvanrednom terenu organizuju dečiji humanitarni turnir. Turnir startuje od 10:00h, kotizacija po ekipi je koliko ko skupi a sav prihod biće uplaćen na račun Draganine majke.

Pored domaće ekipe Borca, učešće na turniru uzele su i ekipe Šumadinac (Bečmen), Budućnost (Zvečka), Deluks (Obrenovac), Jedinstvo (Surčin), Srem (Jakovo), Zabrežje, Budućnost (Dobanovci), Munja (Barič) i Obrenovac 1905. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da u subotu svrate na stadion Borca u Progaru i svojim prisustvom pomognu maloj Dragani, vaše malo, nekome znači mnogo.

Upišimo 556 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE