Obrenovac, 23.04.2019

Obrenovački fudbaleri srcem za Rašu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.03.2018.
FSO Obrenovac u saradnji sa svim klubovima organizovao je dva humanitarna turnira, u Sportsko kulturnom centru u Obrenovcu, pod nazivom '15 minuta za brata' kako bi bio prikupljen deo sredstava za Rašino lečenje.

Foto: lokalnenovine.rs
Radoje Maksimović Raša, ime dobro poznato obenovačkom fudbalskom svetu, oboleo je od malignog melanoma (raka kože) i za lečenje su mu potrebna određena novčana sredstva. Sada, kada Raša igra svoju najtežu utakmicu, Obrenovac je tu da mu pomogne da pobedi.

FSO Obrenovac u saradnji sa svim klubovima organizovao je dva humanitarna turnira, u Sportsko kulturnom centru u Obrenovcu, pod nazivom "15 minuta za brata" kako bi bio prikupljen deo sredstava za Rašino lečenje.

Na prvom turniru nastupilo je 48  seniorskih ekipa, dok je drugi turnir organizovan za mladje kategorije. Sportsko kulturni centar bio je mali da primi sve zainteresovane klince koji su došli da podrže  Rašu Maksimović. Preko 20 ekipa uzelo je učešÄ‡e i tako dalo svoj mali doprinos na putu ka Rašinom ozdravljenju. Tribine su bile ispunjene do poslednjeg mesta a na terenu je vidjen odličan fudbal. Simpatije publike pobrali su mališani iz Džudo udruženja "Tatami" koji su pokazali svoje umeće sa loptom. 

Obrenovački sportisti, iako rivali na terenu, u ova dva dana pokazali su duh sloge i zajedništva, a pre svega duh humanosti. Ovoga puta nije bilo važno ko će da pobedi, jer su svi na teren izašli sa samo jednom željom da se njihov drug Raša Maksimović izbori sa teškom bolešÄ‡u.

Svi oni koji žele da pomognu Raši mogu to učiniti slanjem SMS poruke sa tekstom 460 na broj 3030 li da, u skladu sa mogućnostima, uplate određenu sumu novca na žiro račun fondacije "Budi human", broj 160-496093-68.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE