Obrenovac, 13.07.2020

KADETSKA LIGA OBRENOVCA: Titula na Rojkovcu


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.05.2019.
Plavo beli sa Rojkovca završili prvenstvo bez poraza

Foto:lokalnenovine.rs
Kadetska liga Obrenovca dobila je novog vladara, a to je Fk Rojkovac. Talentovani dečaci koje predvode Vuk Ilić i Jovan Ranđelović napravili su ogroman uspeh, završili su prvenstvo sa svim pobedama što nije uspelo nikom zadnjih deset godina, a možda i više.

Na stadionu u Rvatima odigrali su kadeti Rojkovca svoju poslednju utakmicu u prvenstvu i ostvarili ubedljivu pobedu - 9:1. Goleadu je otvorio neumorni Miroslav Blažić, a sa dva gola brzo se nadovezao kapiten Marković Filip. Do kraja prvog poluvremena u listu strelaca upisali su se napadač Aleksić, zatim Nenadović, a pogodak za TV špice postigao je Milan Ranković.

Nastavak utakmice protekao je apsolutno u znaku Rojkovca, šansu su dobili i igrači sa manjom minutažom koji su pokazali da se i na njih može računati. Pravu malu minijaturu uradio je hitronogi Jelić, nanizao je nekoliko domaćih igrača i rutinski pogodio mrežu. U listu strelaca upisao se i odlični štoper Ristić, a tačku na istorijsku utakmicu stavio je najbolji strelac pionirske lige Ognjen Veličković.

Mnogo talentovanih momaka brani boje plavo belih, ljubitelji fudbala neka zapamte Živkovića, Bajića, Popovića i ostale koji će tek pokazati svoje pravo lice. Posle utakmice pehar od delegata Pavlovića primio je Marković i zajedno sa Topalovićem podigao pehar za sliku koja će dugo biti urezana ovim momcima u sećanju. Najbolji strelac lige takođe je iz Fk Rojkovac, a reč je o Filipu Marković koji je 30 puta pogodio metu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE