Obrenovac, 02.02.2023

SA RE─îI NA DELA - PO─îELA IZGRADNJA PROSTORIJA FK ROJKOVAC


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.03.2022.
Uz pomo─ç op┼ítine Obrenovac, Saveta mesne zajednice Rvati i Javnog preduze─ça za izgradnju u naselju Rojkovac, nakon izgradnje terena, zapo─Źeta je izgradnja infrastrukturnih projekata neophodnih Fudbalskom klubu Rojkovac

Foto:lokalnenovine.rs


´╗┐

Uz pomo─ç opštine Obrenovac, Saveta mesne zajednice Rvati i Javnog preduze─ça za izgradnju  u naselju Rojkovac, nakon izgradnje terena, zapo─Źeta je izgradnja infrastrukturnih projekata neophodnih Fudbalskom klubu Rojkovac . Radove su obišli predstavnici Gradske opštine Obrenovac i ovom prilikom fudbalerima Rojkovca poklonili kompletnu opremu za trening.

- Imamo  tu ─Źast da budemo u toku radova na samom objektu koji ─çe ─Źiniti, pre svega svla─Źionice, mokri ─Źvorovi, prostor za sudije, prostor za delegate i naravno jedna prigodna terasa za roditelje i sve ljubitelje kluba, jer znamo da Fudbalski klub Rojkovac u svojim nastojanjima ┼żeli da, pre svega, obrati pa┼żnju na rad sa mladjim kategorijama. - rekao je Miloš Stankovi─ç, predsednik Komisije za sport GO Obrenovac.

Stankovi─ç je naglasio da je unapred obezbedjena i tribina za gostuju─çe navija─Źe, kako bi plavo bela familija bila dostojan doma─çin. 

Javno preduze─çe za izgradnju je izradom idejnog projekta dalo poseban pe─Źat ovom prostoru, a završetak radova se o─Źekuje za dva meseca kako bi fudbaleri Rojkovca, na svom terenu, odigrali poslednje kolo prole─çnog dela prvenstva. Pored toga, kako naglašava direktor JP za izgradnju Obrenovca, Slavko Beri─ç, u planu je i oplemenjivanje prostora oko  terena.

- Ovaj ovde kompleks, ova zelena površina izmedju Sava naselja i Rojkovca dodatno ─çe se oplemeniti sa drvorednim sadnicama, niskim rastinjem i urbanim mobilijarom tako da ─çe svi ┼żitelji naših naselja i Sava i Rojkovac dodatno u┼żivati kako u utakmicama, tako i u lepo uredjenom park prostoru. - rekao je Beri─ç.

Od de─Źa─Źkih snova do ostvarenja sna predsednik Fudbalskog kluba Rojkovac, Miloš Stefanovi─ç, nije krio svoju radost što kona─Źno fudbalski klub dobija sve ono o ─Źemu je do nedavno samo maštao, ali i zahvalnost predstavnicima opštine Obrenovac na svesrdnom anga┼żovanju i sprovodjenju u delo datih obe─çanja.

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav ─îu─Źkovi─ç, i sam  odrastao u ovom naselju, prisetio se kako su nekada fudbal igrali izmedju zgrada, a danas ovaj prostor dobija jedan potpuno nov i funkcionalan izgled. Predsednik je najavio da je posle izgradnje objekta sa svla─Źionicama  u planu i projektovanje mini ambulante za Rojkovac, Gaj i Sava naselje.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE