Obrenovac, 22.07.2019

Najbolji rukomet igra se u Jefimiji


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 24.10.2018.
Održano takmičenje u rukometu za osnovce

Foto: lokalnenovine.rs
Školsko takmičenje u rukometu za dečake i devojčice iz obrenovačkih osnovnih škola održano je jutros u Sportsko kulturnom centru. Što se tiče muškaraca učestvovale su škole Jovan Jovanović Zmaj, Jefimija i Posavski partizani. Posle velike borbe do prvog mesta zasluženo su došli dečaci iz Jefimije i obezbedili plasman na gradsko takmičenje.

Kod devojčica borbu za prvo mesto vodile su škole 14.oktobar iz Bariča, Jefimija i Jovan Jovanović Zmaj. Kao i kod muškaraca prvo mesto u konkurenciji devojčica osvojila je Jefimija i tako stigla do duple krune. Organizacija školskih takmičenja na našoj opštini je na veoma visokom nivou a u prilog idu i brojne medalje iz Beograda i državnih takmičenja.

Takmičenje je ispratio i Član veća GO Obrenovac, Miloš Stanković.

" Nastavlja se sa planom aktivnosti kada je u pitanju školski sport na teritoriji GO Obrenovac u saradnji sa Sportskim savezom koji sve ove događaje sprovodi u delo. Danas u hali Sportsko kulturnog centra imamo finale kada je u pitanju rukomet i za dečake i za devojčice. Mogu sa ponosom da kažem da smo što se tiče organizacije naozbiljniji i na teritoriji skoro čitave Srbije, sami naši rezultati kada je u pitanju atletika gde smo osvojili pet medalja jasno govori da se u Obrenovcu vodi računa o školskom sportu, da je školski sport jedna baza i pokretač svih sportskih aktivnosti za budućnost." 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE