Obrenovac, 15.12.2018

Rukometaši iz osnovne škole 'Jefimija' osvojili zlato i bronzu na gradskom takmičenju


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 30.11.2017
Učenici 5. i 6. razreda osvojili su bronzanu medalju, dok su učenici 7. i 8. razreda osvojili zlatnu medalju.
Učenici Osnovne škole „Jefimija" su vec poznati po ostavarivanju izuzetnih rezultata na sportskim takmičenjima. U okviru sekcija koje škola sprovodi veliki je broj talentovane dece koja svojim veštinama, timskim radom i podrškom nastavnika fizičkog, uprave škole, lokalnih klubova i gradske uprave ostvaruju odlične rezultate. Ovog puta ostvarenja dolaze na Gradskom takmičenju u rukometu. Učenici 5. i 6. razreda osvojili su bronzanu medalju, dok su učenici 7. i 8. razreda osvojili zlatnu medalju. Sve pohvale zaslužuju ovi dečaci koji su vredno trenirali i pokazali da uspeh dolazi predanim radom i trudom.

Miloš Stanković, predsednik komisije za sport, je istakao da se program Eko dinar itekako pokazao kao kvalitetan i da je sve veći broj dece koja treniraju rukomet, kao i ostale sportove. Direktorka škole, Biljana Desančić, je izjavila da je škola uvek tu da podrži aktivnosti i razlicita interesovanja učenika.

Nastavnik fizičkog i trener pobednickih ekipa Jovanović Dragan rekao je da je ovo samo početak i da tek predstoje veliki rezultati i razvoj rukometa, gledajući mladje selekcije koje tek dolaze. 


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE