Obrenovac, 24.06.2019

Oformljen Obrenovac run club


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 18.06.2018.
Oni sebe nazivaju ljubiteljima trčanja, a sama ideja im je došla na pamet početkom ove godine, dok su još uvek individualno trčali

Foto:lokalnenovine.rs
Obrenovac run club je klub oformljen sredinom aprila ove godine. Oni sebe nazivaju ljubiteljima trčanja, a sama ideja im je došla na pamet početkom ove godine, dok su još uvek individualno trčali. Emilija i Adam Stojanovic, uz pomoć svojih drugara Andjele Stojanović, Nikole Filipovića i Nenada Kalabića, oformili su ovaj klub i zajedno počeli da trče.

Za njihovu priču zainteresovalo se dosta ljudi, koji ne žele samo da trče, već i da se druže i razmenjuju iskustva. Njihov cilj je da ljudi iskoriste potencijal našeg grada i da samim tim Obrenovac postane trkački grad. Žele da se okupe pod jednim imenom i ako je moguće dobiju podršku za učešće na trkama, ili da na jesen organizuju trku u našem gradu.

Možete ih naći preko aplikacije Strava, gde su upisani kao Obrenovac run club, ili ih jednostavno kontaktirati, preko njihovog Instagram profila ili Facebook stranice.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE