Obrenovac, 25.04.2019

Odigran memorijalni turnir 'Milisav Stajić - Batula'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 28.05.2018.
Pobednik turnira ekipa Ofk Rvati

Foto: Ofk Rvati/Fk Rojkovac
Ovog vikenda na fudbalskom terenu u Rvatima odigran je memorijalni turnir u znak sećanja na Milisava Stajića Batulu. UčešÄ‡e na ovogodišnjem turniru uzele su ekipe Rojkovac, Belo Polje i domaći sastav iz Rvata. 

Prvo mesto na turniru pripalo je domaćoj ekipi iz Rvata, pehar je preuzeo kapiten ekipe Igor Vjetrović, drugo mesto pripalo je komšijama iz Rojkovca a treće mesto zauzeli su momci iz Belog Polja. Što se tiče individualnih priznanja za najboljeg golmana turnira proglašen je Marko Skakavac iz Rvata, najbolji strelac turnira bio je Stefan Ilić, takodje iz Rvata, dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Jovan Randjelović iz ekipe Rojkovac. 

Ekipe su na pravi način iskoristile pauzu u prvenstvu, vidjeno je jedno lepo druženje gde je rezultat bio skroz u drugom planu. Treba spomenuti da su sve ekipe igrale u kombinovanim sastavima, priliku da pokažu umeće dobili su članovi stručnog štaba, predsednici, navijači, neke nove mlade nade, sve u svemu održan je jedan lep fudbalski dogadjaj u našem gradu.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE