Obrenovac, 15.07.2020

Održana revijalna regata Kajak kanu kluba 'Zabrežje'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 25.08.2019.
Obnovljena tradicija iz 80-ih i 90-ih godina

Foto:lokalnenovine.rs
Na reci Savi održana je revijalna regata Kajak kanu kluba "Zabrežje". Učešće su uzeli svi takmičari mlađih selekcija, a pored dobre zabave i sjajnih zaveslaja, mladi sportisti pokazali su i da su spremni za državno prvenstvo i preostala dva kola Mini lige Beograda.

Praksa koja je bila aktuelna 80-ih i 90-ih godina vratila se na velika vrata, jer je ovog leta u KKK "Zabrežje" stiglo više od 50 dečaka i devojčica.

Predsednik kluba Dragoslav Obadić kaže da su svoju prvu regatu imali i mladi Obrenovčani koji su tek pre 10, 20 i mesec dana počeli da veslaju. On je uveren da je pred obrenovačkim kajakašima i kanuistima niz novih uspeha, među kojima je svakako neko od prva tri mesta za pionire na državnom prvenstvu.

Današnju regatu, kao i sve druge aktivnosti Kajak kanu kluba "Zabrežje", podržala je Gradska opština Obrenovac.

"To je nešto za šta smo se svi mi borili i trudili. To je i odraz, pre svega dobre organizacije kada je u pitanju Kajak kanu klub "Zabrežje", dobra saradnja sa svim opštinskim programima i naravno, organizacija nekoliko ozbiljnih takmičenja. Moram da podsetim da je Vidovdanska regata bila jedna od najboljih i najzanimljivijih u nekoliko prethodnih godina", rekao je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport GO Obrenovac.

Po zvaničnom završetku sezone, mladi sportisti će se posvetiti zimskim treninzima i održavanju forme, kako bi bili još spremniji za nove pobede i nova odličja.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE