Obrenovac, 23.04.2019

KORAK NAPRED: Otvoreno sedište Snuker saveza Srbije


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 26.02.2018.
Očekuje se da će naša zemlja jednom biti domaćin međunarodnih takmičenja u snukeru

Foto:Profimedia
Sedište Snuker saveza Srbije juče je svečano otvoreno u Ustaničkoj ulici, a tom događaju prisustvorali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsednica gradske opštine Savski venac Irena Vujović.

Takođe, u novim prostorijama Protokol o saradnji potpisali su predsednik Snuker saveza Srbije Vladimir Kolaković i sekretar Saveza sportova Savskog venca Miloš Macura.

Ministar Udovičić je rekao da je otvaranje sedišta Snuker saveza Srbije samo jedna u nizu aktivnosti u cilju afirmacije ovog sporta i da očekuje da će jednog dana Srbija biti domaćin međunarodnih takmičenja u snukeru.

"Danas smo svedoci da snuker dobija svoju bazu i da naši snukeristi imaju najbolje uslove za rad. Ovo je samo prva faza opremanja snuker centra, jer nas očekuje proširivanje kapaciteta. Cilj nam je da konkurišemo za međunarodna takmičenja u ovom centru i da mladi uče od najboljih. Na nama je da sa gradom Beogradom ovaj prostor oplemenimo i najmlađima pokažemo da je sport način obrazovanja", rekao je Udovičić u novim prostorijama Snuker saveza Srbije.

Predsednica gradske opštine Savski venac Irena Vujović zahvalila je svima na dolasku i izjavila da je cilj potpisivanja sporazuma sa Snuker savezom Srbije animiranje mladih da se što više bave sportom.

"Ovo je priznanje za opštinu Savski venac jer nam je cilj da što više animiramo najmlađe da se bave sportom. Baza svakog sporta je na lokalu", rekla je Vujović.

Predsednik Snuker saveza Srbije Vladimir Kolaković dodelio je zahvalnice Udovičiću i Vujovićevoj prilikom otvaranja sedišta saveza i istakao da je ovaj svečani događaj samo preduslov svake buduće aktivnosti u cilju razvoja snukera u Srbiji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE