Obrenovac, 18.10.2021

Novi član KKK Zabrežje - šampionka Tijana Arsić


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 26.10.2017
Tijana je zbog školskih obaveza morala da napusti najbolji klub u državi Zorku iz Šapca i donela odluku da pređe u KKK Zabrežje.
Arsić Tijana jedna od najvećih nada ženskog kanua postala je novi član Kajak kanu kluba Zabrežje, zajedno sa svojim trenerom Kovačevićem. Zbog školskih obaveza morala je da napusti najbolji klub u državi "Zorku" iz Šapca.

Tijana kaže da se nije mnogo dvoumila i po savetu starijih kanuista odabrala je klub sa velikom tradicijom, klub u kom će moći dalje da napreduje, klub koji ima najbolju školu kanua u Srbiji.  Tijana je ujedno bila i jedina predstavnica Srbije u svojoj kategoriji na takmičenju u Račicama, a za „Olimpijske nade“ se kvalifikovala ispunivši normu Kajakaškog saveza u disciplinama na 200 i 500 metara. Takmičenje je trajalo tri dana, a učinak na polufinalnim trkama je za svaku pohvalu- treće mesto na 500 metara (osmo u finalu) i peto mesto u trci na 200 metara.

Predsednik kluba Obadić kaže da nije iznenadjen što mladi takmičari iz drugih klubova zele da predju u KKK Zabrežje .

"Klub je podigao nivo ozbiljnosti i kvalitet treniranja. Svi takmičari koji žele da se ozbiljnije posvete ozbiljnom veslanju sad imaju priliku. Treneri su pohadjali škole i seminare u dogovoru sa savezom tako da je stručni štab podignut na najviši nivo. Svi uslovi su obezbeđeni, kao i kvalitetan stručni rad, a da bi što bolje funkcionisali imamo veliku pomoć Gradske opštine Obrenovac i Komisije za sport. Takmičar kao što je Tijana Arsić je od velikog značaja za naš klub, to je reprezentativka od koje se očekuje da u budućnosti osvaja evropska i svetska odličja." - rekao je Obadić.

Pored Željane Petrović, Dušana Miloševića, Lazara Djurića,Tijana je još jedan član KKK Zabrežje koji će nositi dres reprezentacije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE