Obrenovac, 20.05.2019

Prijem u opštini za najbolje šahiste


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 20.04.2018
U zgradi opštine za uspešne šahiste organizovan je prijem, gde su mališani sa ponosom govorili o svojim rezultatima

Foto:lokalnenovine.rs
Na prvenstvu Srbije u šahu koje je održano u Novom Sadu članovi kluba "Hoze Raul Kapablanka" vratili su se sa medeljama. U zgradi opštine za uspešne šahiste organizovan je prijem, gde su mališani sa ponosom govorili o svojim rezultatima. 

Jovan Kisić osvojio je prvo mesto na redovnom šahu, drugo mesto na ubrzanom i treće mesto u brzopoteznom. Njegov stariji brat Dušan takodje je bio uspešan, on je na redovnom šahu osvojio treće mesto, gde je remizirao sa prvim i drugim. Zlatnu medalju u klub doneo je i Dino Mustebešić, koji je na prvenstvu Srbije bio prvi u brzopoteznom šahu do 18.godina i ako je bio najmladji takmičar.

Odlične rezultate ostvarili su napornim treninzima a velika podrška im je FIDE majstor Vaso Blesić, koji im daje prave savete pre svakog meča. Klub "Hoze Raul Kapablanka" 19.maja organizuje proslavu povodom devet godina od osnivanja kluba. Članovima kluba koji su na prvenstvu Srbije ostvarili najbolje rezultate predstavnici opštine uručili su knjigu "Vek obrenovačkog sporta".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE