Obrenovac, 22.02.2019

Besplatan sport za osnovce i srednjoškolce tokom zimskog raspusta


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.02.2018.
- Svaki program koji realizujemo i koji se odnosi na sport, realizujemo da bismo unapredili zdravlje dece.- rekao je direktor SKC Obrenovac, Ivan Jegorović

Foto:SKC Obrenovac
Sportsko kulturni centar ”Obrenovac” tokom zimskog raspusta organizovao je dva programa besplatnog sporta za učenike osnovnih i srednjih škola. Od četvrtka, 1. februara do nedelje, 11. februara za svu zainteresovanu decu iz osnovnih i srednjih škola organizovane su aktivnosti obuke i usavršavanja tehnika plivanja, fudbala, košarke i stonog tenisa.

Direktor Sportsko kulturnog centra ”Obrenovac” Ivan Jegorović je rekao da su programi ”Plivanje za život” koji se realizuje na bazenu i ”Zimski kamp 018” koji se realizuje u sportskoj hali podržani od strane Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

– Svaki program koji realizujemo i koji se odnosi na sport, realizujemo da bismo unapredili zdravlje dece. Sa programima koje opština sprovodi, kao što su ”Eko kampovi” i ”Eko dinar”, uz ovaj program i uz školicu sporta koju ćemo uskoro imati smo zaokružili ciklus koji se odnosi na zdrav razvoj svakog deteta – kazao je Jegorović.Član veća Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanković je rekao da je kroz program do sada prošlo 458 dece.

– Veoma dobra i prava prilika za stvaranje dobrog ambijenta za razvoj sporta na našoj teritoriji i kroz ovakave programe kao i kroz naš jedinstven projekat ”Eko dinar” kroz koji svako dete, uzrasta od 10 do 18 godina, ima priliku da se besplatno bavi sportom – istakao je Stanković i dodao da je osnovni cilj da se što više dece bavi sportom.

Svaki polaznik je imao priliku da besplatno stiče nove veštine i to uz nadzor stručnih lica.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE