Obrenovac, 19.10.2021

Skela pobednik memorijalnog turnira 'Nemanja Vasić Vaske'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 16.07.2018.
Domaći sastav savladao je Borac sa Ušća u finalu rezultatom 2:0, dvostruki strelac Ivan Marković

Foto: lokalnenovine.rs
Memorijalni fudbalski turnir "Nemanja Vasić Vaske" već šestu godinu za redom održava se na igralištu u Skeli. Nemanja Vasić tragično je nastradao 2013.godine, utopivši se u Savi a njegovi drugari iz kluba svake godine čuvaju sećanje na njega. Na turniru koji je juče odigran, pored domaćina Skele, učestvovali su još Rojkovac i Borac sa Ušća.

Domaći sastav iz Skele prikazao je najbolju igru i zasluženo došao do svog petog trofeja. U prvoj utakmici Skela je savladala Rojkovac rezultatom 4:0, strelci Purić x2, Docić i Dragojlović. Rojkovac je na turnir došao sa igračima koji imaju manju minutažu i sa kadetima iz svoje škole, zapamtite imena poput Rankovića, Aleksića i Blažića koji su se juče ravnopravno nosili sa mnogo starijim protivnicima.

U drugoj utakmici Borac sa Ušća savladao je Rojkovac minimalnim rezultatom 1:0, strelac odlučujućeg gola bio je brzonogi Nemanja Ješić. Finalni susret protekao je u znaku Skele, sigurnom igrom došli su do pobede, rezultat na kraju 2:0 a dvostruki strelac bio je mladi Ivan Marković, pojačanje iz Velikog Polja. Ako se po jutru dan poznaje, Skela može da bude pravi hit u novom prvenstvu opštinske lige.


Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE