Obrenovac, 12.12.2018

Održan turnir „Sve zvezde SOS kanala“


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.12.2017.
Fudbalska poslastica i poklon Obrenovčanima...

Foto:Printscreen
Kao i prethodnih godina, turnir „Sve zvezde SOS kanala“ okupio je fudbalske zvezde i one koji su ovom sportu maksimalno posvećeni. Održan u hali sportova Sportsko-kulturnog centra „Obrenovac“, ovaj događaj imao je posebnu poruku koja glasi – Droga je smrt, bavite se sportom!

„Ja moram da kažem da smo posebno ponosni na grad Obrenovac zato što smo ovde bili 2013. godine, pred onu godinu nesretnih poplava, kada je ovde zaista bilo kritično, pa smo posle toga još jednom došli. I sada smo tu, na poziv Gradske opštine Obrenovac, gospodina Čučkovića i gospodina Jegorovića. SOS kanal ima izuzetno gostoprimstvo ovde i ovaj turnir je zamipljen kao humanitarni turnir, koji ima naziv „Droga je smrt, bavite se sportom“. Dakle, to je taj jedan od mnogih slogana naše televizije“, rekao je Aleksandar Lokner ispred TV SOS kanal.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu prvo su ispratili utakmicu između ženskih fudbalskih klubova Crvena zvezda i Kolubara. Nakon ovog meča, na parketu su izašle Zvezde SOS kanala i Evropske zvezde, koje je predvodio nekadašnji igrač Crvene zvezde i Real Madrida Perica Ognjenović.

„Kad god imam vremena, uvek gledam da podržim ovakve stvari i još jedna prilika da se vidim sa nekim prijateljima, koje ne mogu svakodnevno da viđam. Uvek se rado odazivam ovakvim stvarima“, rekao je Perica Ognjenović, selektor kadetske reprezentacije Srbije.

On kaže da je Obrenovac zaista grad fudbala, a da deca na ovakvim manifestacijama mogu mnogo da nauče od najiskusnijih igrača.

„Mislim da ova deca treba da vide neke fubalere na zalasku svojih karijera ili kada su oni već postali veterani. Treba da gledaju i uče od nekoga“, dodao je Ognjenović.

Turnir „Sve zvezde SOS kanala“ i ove godine je podržan od strane Gradske opštine Obrenovac i Komisije za sport.

„Nastavljamo u duhu sporta. Obenovac je grad sporta, a Gradska opština Obrenovac kroz sve programe podržava sve sportske manifestacije i sportske klubove. Tako je i ovog puta, kada svi zajedno uživamo u fudbalu pred novogodišnje i božićne praznike, a onda ćemo u Novoj godini napraviti plan za još više sportiskih događaja“, poručio je Miloš Stanković, predsednik Komisije za sport.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE