Obrenovac, 20.04.2019

TEŠKA ODLUKA


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 05.09.2018.
Grbić objavio konačan spisak odbojkaša za Svetsko prvenstvo

Foto:Printscreen
Muška odbojkaška reprezentacija Srbije učestvovaće na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj od 9. do 30. septembra, a selektor Orlova Nikola Grbić objavio je spisak za planetarni šampionat.

Nikola Grbić rekao je u Kovilovu gde se reprezentacija sprema za polazak na Svetsko prvenstvo da mu nikada nije bilo teže da odluči o spisku igrača za ove četiri godine koliko je selektor.

Na spisku su:

Jovović, Kostić (tehničari), Atanasijević, Luburić (korektori), Podraščanin, Lisinac, Krsmanović, Okolić (blokeri), Rosić, Majstorović (libera), Petrić, Ivović, Kovačević, Katić (primači).

U poslednjem momentu sa spiska su otpali Dušan Petković i Maksim Buculjević, ali je Grbić naglasio da će za njih biti dovoljno prilika u budućnosti.

"Naš plasman može da varira od neulaska među osam najboljih do osvojene medalje", rekao je novinarima Grbić.

"Zavisiće od dana, pojedinaca, sportske sreće. Najvažnije je da prikažemo svoju najbolju igru, bolju od one u Ligi nacija, a nagoveštaja za to svakako ima", poručio je selektor.

Srbija će na Svetskom prvenstvu u Grupi C igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Australije, Kameruna i Tunisa. Orlovi će igrati u Bariju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE