Obrenovac, 16.07.2019

SPEKTAKL U NAJAVI


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 05.11.2018.
Beograd domaćin finala Lige šampiona u stonom fudbalu!

Foto:Thinkstock
Izuzetno zanimljiva Evropska liga šampiona u stonom fudbalu svoje finale ove sezone će imati u Beogradu!

Takmičenje na kome će učestvovati najbolje ženske i muške ekipe iz cele Evrope održaće se od 30. novembra do 2. decembra u našem glavnom gradu.

Tim povodom je održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni detalji organizacije.

Na konferenciji su govorili promoteri Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik, novinar Miloš Maksimović, i predsednik Federacije stonog fudbala Srbije Miloš Đorđević.

Na ovom ekipnom takmičenju svake godine učestvuje oko 100 igrača iz cele Evrope. Ekipu čini četiri igrača. Takmičenje traje dva dana i podeljeno je u dva segmenta, u subotu kvalifikacije, a nedelja je rezervisana za eliminacije i veliko finale.

Evropska Liga šampiona je uspostavljena 2012. godine, a finala prethodnih šest takmičenja su održavana tri puta u Nemačkoj i po jednom u Italiji, Austriji i Francuskoj.

Federacija stonog fudbala Srbije (FSFS) je poverenje za organizaciju ovog takmičenja dobila na osnovu uspešnih organizacija niza velikim takmičenja regionalnog karaktera, kao što su Srbija open 2010. i 2013. godine, Balkan kup 2015. godine, Sava kup 2012. godine.

U Beograd će na finale doputovati oko sto igrača iz više od 20 klubova, među kojima i četiri bivša prvaka sveta, kao i pet igračica koje su trenutno među prvih deset na svetskoj rang-listi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE