Obrenovac, 24.02.2019

Na 'Trofeju Beograda' 245 veslačkih posada


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 11.05.2018.
Na internacionalnog veslačkoj regati 'Trofej Beograda' predstojećeg vikenda takmičiće se 245 posada iz četiri zemlje, saopštili su organizatori iz VS Srbije

Foto:VSS
Tradicionalna regata sa tradicijom dugom skoro četiri decenije okupiće timove iz Bugarske, Grčke i Bosne i Hercegovine i Srbije u svim uzrastnim kategorijama.

Regata, koja će organizovati Veslački savez Srbije uz podršku Gradskog sekretarijata za omladinu i sport Grada Beograda, Grada Beograda, Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Javnog preduzeća Ada Ciganlija, biće pripremi test za Svetski kup u Beogradu od 1. do 3. juna.

"Beogradskom internacionalnom regatom ove godine će biti i zvanično otvorena sezona medjunarodnih takmičenja na Adi Ciganliji. Zbog termina, koji je nešto drugačiji u odnosu na prethodne godine, neke zemlje koje su tradicionalno imale učesnike kao što su Hrvatska, Turska i Madjarska, ove godine će preskočiti popularni BIR budući da se poklapa termin sa njihovim regatama. Bez obzira na to srećni smo što će učestvovati klubovi iz Bugraske, Grčke i Bosne i Hercegovine", kazao je generalni sekretar VŠ Nebojša Jevremović i dodao da je siguran će sve proći u najboljem redu i da će svi učesnici biti zadovoljni organizacijom.

Kvalifikacione trke oba dana takmičenja počinju u 9.45, a finala su u 13 sati.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE