Obrenovac, 20.02.2019

'VAISTINU GRUJIĆ VASKRSE'


Izvor: Alo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 13.04.2018.
Partizan grmi zbog promene sudije u večitom derbiju!

Foto:Alo!/Marko Metlaš
Termin 157. večitog derbija pomeren je za subotu, 14. april, (18.30) kako bi suđenje bilo povereno najboljem srpskom arbitru Miloradu Mažiću, ali je u četvrtak obelodanjeno da će pravdu na tom meču, ipak, deliti Danilo Grujić.

Ova odluka podigla je mnogo prašine, a potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić ne može da sakrije nezadovoljstvo zbog celokupne situacije oko organizacije ovog susreta.

„Večiti derbi je najveća svetkovina srpskog sporta, a fudbala svakako. Trebalo je najpre da bude odigran na Veliku subotu, pa je odložen za Vaskršnji utorak, pa za Vaskršnju sredu, pa onda na nevaskršnju subotu. Isusu Hristu je bilo potrebno tri dana da vaskrsne, a nekima je potrebno sedam. Zato sve mogu da pozdravim novim pozdravom "vaistinu Grujić vaskrse"“, kaže potpredsednik Partizana i dodaje:

„Ruska Federacija je najveća pravoslavna zemlja na svetu, a oni su svoj derbi odigrali na dan Vaskrsenja Hristovog.“

S druge strane, iz Crvene zvezde nisu želeli da komentarišu ovu odluku, ali je poznato da već dugo imaju velike primedbe na suđenje Milorada Mažića. Ispred Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije oglasio se Milan Karadžić, koji tvrdi da nema ništa čudnog u tome što je poverenje dodeljeno Danilu Grujiću.

„Mi nikada nismo ni rekli da će 157. večiti derbi suditi Milorad Mažić, jer se to nikada unapred ne govori. Prema tome, nema tu mnogo toga da se komentariše“, rekao je Karadžić u izjavi za „Alo!“.

Nekadašnji srpski arbitar Raka Đurović je neprijatno iznenađen činjenicom da derbi neće suditi Milorad Mažić.

„Kod nas je sve moguće. Imamo jednog od najboljih sudija u Evropi, koji iza sebe ima Evropsko prvenstvo i drugi put ide na Mondijal, a uz to je jedan od najozbiljnijih kandidata da sudi finale Lige šampiona. I onda on ne bude arbitar jednog ovakvog susreta“, rezignirano kaže Đurović.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE