Obrenovac, 18.10.2021

REKORD


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 14.10.2018.
Za samo osam dana više od 500 prijava za Beogradski maraton

Foto:Alo/Marko Metlaš
Preko 500 učesnika iz 25 zemalja sveta se registrovao za 32. Beogradski maraton, koji se održava 14. aprila 2019. godine, za samo osam dana od početka prijava za trku.

Takmičari iz Srbije, SAD, Kanade, Kine, Švedske, Nemačke, Indonezije, Francuske, Italije, Slovenije, Rusije, Turske i drugih zemalja ispunili su prijave, koje mogu da urade putem sajta Beogradskog maratona.

Na ovogodišnjem 31. Beogradskom maratonu učestvovalo je rekordnih 7.300 trkača u polumaratonu i maratonu iz 72 zemlje sveta, a u Trci zadovoljstva oko 20.000.

Očekuje se da će tokom 32. Beogradskog maratona kroz cilj na Terazijama proći 1.100.000-ti učesnik u istoriji ovog događaja od posebnog značaja za grad Beograd.

Beogradski maraton će nastaviti da širi i unapređuje trkački pokret u Srbiji, da povećava turistički prihod u našem glavnom gradu i da stvara uslove da što širi slojevi stanovništva učestvuje u događaju koji je u suštini pokret zdravlja.

Jedan od najvažnijih ciljeva biće širenje poruke o značaju darivanja i stvaranju uslova da se doniraju sredstva za različite humanitarne potrebe.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE