Obrenovac, 23.03.2019

SVE JE SPREMNO ZA FAJNAL-FOR


Izvor: Večernje Novosti,Lokalne novine | Obrenovac, 16.05.2018.
Čelnici Evrolige su prezadovoljni i kažu da su pripreme urađene na najbolji mogući način - rekao je Siniša Mali

Foto:Beoinfo
Beograd i "Štark arena" su spremni za veliki sportski spektakl, fajnal-for Evrolige. U to su se juče uverili gradonačelink Siniša Mali i Nikola Nikodijević, predsednik gradske Skupštine, koji su sa saradnicima obišli najveću dvoranu na Balkanu.

"Čelnici Evrolige su prezadovoljni i kažu da su pripreme urađene na najbolji mogući način. Ostalo je još samo da se postavi parket, ali to rade njihove ekipe. Posle toga, "Arena" će biti u potpunosti spremna za Fajnal-for", rekao je Mali.

U Beogradu se očekuje više od 20.000 turista, prevashodno iz Turske, Španije, Litvanije i Rusije.

"Na Aerodromu "Nikola Tesla" očekuje se vanredno sletanje oko 50 aviona, dok će direktan televizijski prenos moći da se gleda u više od 200 zemalja. To je sjajna prilika za promociju Beograda i Srbije, kao i još jedna šansa da pokažemo da smo sportska i košarkaška velesila", istakao je gradonačelnik.

"Želim da zahvalim Vladi Srbije, sa kojom smo zajednički organizovali ovaj događaj, i predsedniku Aleksandru Vučiću, od koga je potekla ideja da se Beograd kandiduje za organizaciju fajnal-fora", dodao je Mali.

Nikodijević je precizirao da je fan-zona sastavni deo organizacije F4.

"Predviđeno je da traje u petak, subotu i nedelju, od 10.00 do 22.00 na Kalemegdanu. To je simbolično mesto gde se rodila i srpska, jugoslovenska i evropska košarka i tu sve posetoioce čeka puno zabave i različitog programa. Predviđene su revijalne i humanitarne utakmice, programi za decu, razne promocije, multimedijalni događaj za sve uzraste", objasnio je predsednik gradske Skupštine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE