Obrenovac, 20.02.2019

Poznata trasa trke na 5 kilometara u okviru Serbian City Maratona


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 18.05.2018.
Limit trke je dva sata...

Foto:Tanjug/Dimitrije Goll/Promo/ASS
Kao što je poznato, ''Serbian City Marathon'' u organizaciji Atletksog saveza Srbije održaće se 4. novembra ove godine na Novom Beogradu!

Maratonska trka će obuhvatiti četiri kruga od po 10.550 metara, polumaraton dva kruga, a pored navedenog biće održane i trke na pet i 10 kilometara.

Iz ASS su, u međuvremenu, podelili informaciju vezanu za trke od 5.000 metara. Trči se jedan krug, a vremenski limit je dva sata.

Startna pozicija je na uglu ulice Španskih boraca i Bulevara Zorana Đinđića. Trči se Bulevarom Zorana Đinđića, smer ka ulici Milentija Popovića, skreće se desno u ulicu Antifašističke borbe.

Ulicom Antifašističke borbe se trči ka Bulevaru Milutina Milankovića, u koji se ulazi skretanjem na semaforskoj raskrsnici desno. Bulevarom Milutina Milankovića se trči do tačke okreta (desni okret), nakon čega se vraća nazad istom saobraćajnicom do ulice Antifašističke borbe u koju se ulazi skretanjem levo.

Trči se ulicom Antifašističke borbe, posle prolaska kružnog toka (iznad autoputa) na prvom semaforu se skreće levo u saobraćajnicu ka Štark Areni. Potom se skretanjem desno uključuje u saobraćajnicu oko Štark Arene, njom se trči do zapadnog ulaza gde se skreće levo i ulazi u Štark Arenu gde je CILJ TRKE.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE