Obrenovac, 14.07.2020

MEČ ODLUKE


Izvor: Beta,Lokalne novine | Obrenovac, 21.05.2019.
Kvalifikaciona utakmica rukometaša Srbije i Švajcarske u Novom Sadu

Foto:StarSport
Rukometne reprezentacije Srbije i Švajcarske će odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo odigrati 16. juna u velikoj dvorani novosadskog Spensa, a Pokrajinski sekretarijat za sport pružiće punu podršku organizaciji tog meča.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, rekao je nakon sastanka sa predsednikom Rukometnog saveza Srbije (RSS) Božidarom Đurkovićem, da će taj sekretarijat pružiti punu podršku organizaciji ovog sportskog dogadjaja, i izrazio zadovoljstvo jer "Novi Sad dugo nije imao zvaničnu utakmicu seniorske reprezentacije u rukometu".

On je čestitao predstavnicima Rukometnog kluba Vojvodina na novoj, sedmoj za redom tituli državnog šampiona.

Na sastanku su učestvovali i predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić i direktor kluba Darko Jeftić.

Predsednik RSS rekao je da je rukomet veoma razvijen i popularan na teritoriji Vojvodine, te da je zbog toga još važnija podrška koju će pružiti Pokrajinski sekretarijat.

Predsednik Rukometnog kluba Vojvodina Milan Đukić rekao je da će ovaj klub, zajedno sa RSS biti tehnički organizator duela, pošto "već ima veliko iskustvo u organizovanju velikih sportskih susreta".

Na sastanku bilo je reči o projektu rekonstrukcije sportske hale na Slanoj bari u Novom Sadu, kako bi se obezbedila rukometna dvorana za održavanje utakmica i najvišeg ranga, kao što je Liga šampiona.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE