Obrenovac, 24.06.2019

NAGRADE ZA NAJBOLJE U 2018. GODINI


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 26.11.2018.
AMSS darivao šampione na Sajmu sporta

Foto:Kurir
Najuspešnijim takmičarima u 2018. godini u auto i moto sportu juče su, u Hali 1 na 7. Sajmu sporta u Beogradu dodeljene medalje.

Nagrade su dodelili predstavnici granskih Saveza i Auto-moto saveza Srbije.

Tom prilikom je Predrag Đurđev, generalni sekretar AMSS, pozdravio trud i napore onih koji su 2018. došli do šampionskih titula, i rekao da će Auto-moto savez Srbije i dalje ulagati i u najmlađe i u razvojh ovog sporta, radi postizanja još boljih rezltata na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

“Ulaganje u auto i moto sport i njihov razvoj je od višestrukog značaja za Srbiju. Osim donošenju sportskih rezultata omasovljenje ovih sportova, posebno doprinosi i razvoju svesti o saobraćajnoj kulturi, a time i većoj bezbednosti u saobraćaju. Zato će AMSS uvek stajati iza svakog takmičara i njegovog uspeha, i ulagati svoje resurse i dalje u razvoj i omasovljenje auto i moto sporta”, rekao je još Predrag Đurđev.

Sa naglaskom na značaj uspeha kod najmlađih, predsednik Sportskog auto i karting saveza Srbije Staniša Lazarac je pozdravio prisutne, i izrazio zadovoljstvo uspesima u svim disciplinama postignutim u 2018. godini. On je još istakao sve bolju saradnju sa institucijama koje ulažu u sport i zahvalio svima koji su doprineli razvoju auto sporta kao i organizaciji brojnih takmičenja. Na kraju obraćanja, poželeo je prisutnim sportistima još bolje uspehe u narednoj godini kao i u budućoj sportskoj karijeri.

“Budućnost moto sporta izvesno je na odličnom putu. O tome svedoče uspesi i masovnost kao i sve veća ulaganja u izgradnju potrebne infrastrukture”, rekao je generalni sekretar Moto saveza Srbije Božidar Mihailović.

On je izrazio zadovoljstvo razumevanjem onih koji pomažu moto sport, i istakao da je veoma zadovoljan napretkom i uspesima u prošloj godini, posebno razvojem i decentralizovanim napretkom moto sporta u nekoliko gradova Srbije. On je obećao da će se i dalje zalagati za izgradnju moto staza, a posebno za edukaciju i omasovljenje ove sportske discipline među mladima.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE