Obrenovac, 18.10.2021

POHVALE IZ REGIONA I EVROPE


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 29.11.2018.
SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Više od 60.000 posetilaca bavilo se sportom na Sajmu!

Foto:SSS
Sedmi međunarodni Sajam sporta u Beogradu opravdao je očekivanja, a nakon zatvaranja organizatori iz Sportskog saveza Srbije dobijaju samo reči hvale od posetilaca iz regiona i zemalja širom Evrope.

Ipak, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković najsrećniji je zbog podatka da su najmlađi posetioci iz zemlje uživali sa brojnim sportistima na Sajmu.

"Pre svega želim da se zahvalim Ministarstvu omladine i sporta na podršci koju su nam pružili ove godine. Njihova pomoć i odlična saradnja koju negujemo veoma je bitna za pravilno funkcionisanje i rad na promociji sporta", izjavio je Goran Marinković i dodao:

"Hvala i granskim i teritorijalnim sportskim savezima. Svojim učešćem doprineli su da ovaj Sajam sporta bude veličanstven. Uspeli smo da ove godine uz njihovu pomoć oborimo rekord u broju aktivacionih zona. Ono što je još važnije, broj dece koja su se oprobala u sportovima najveći je do sada, preko 60.000 posetilaca za tri dana bavilo se bar na kratko sportom. Naš najveći uspeh biće ako mališani nastave da se bave fizičkom aktivnošću, a bar nekoliko njih uđe u sistem sporta. Ne želim nikoga da zaboravim, pa se zahvaljujemo i predavačima koji su učestvovali na seminarima, prezentacijama i panel diskusijama. Hvala i generalnim sekretarima sportskih saveza i trenerima koji su se ove godine odazvali na seminare u velikom broju. Nadam se da su se sportisti šampioni lepo osećali tokom tri dana Sajma sporta. Imali su priliku da prenesu duh šampiona na one mlade koji to tek treba da postanu", istakao je Goran Marinković.

Tokom tri dana Sajma, predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković bili su na raspolaganju svim sportskim savezima i trudili se da svakome posvete bar minut vremena.

"Želimo da budemo što detaljnije upućeni u rad svakog člana Sportskog saveza Srbije. Trudimo se da izađemo u susret i granskim i teritorijalnim savezima. Želimo da zajedničkom dobrom saradnjom izdignemo sport na još viši nivo i nastavimo sa njegovom promocijom. Slušajući komentare, trudićemo se da prevaziđemo očekivanja i sledeće godine na Sajmu sporta uradimo još više za srpski sport, jasan je Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE