Obrenovac, 20.05.2019

VEST KOJA JE UZBURKALA FUDBALSKU JAVNOST


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 31.07.2018.
Partizan spremio otkaz Đukiću, a evo šta je zapravo istina!

Foto:StarSport
U javnosti se pojavila vest da će trener Partizana Miroslav Đukić najverovatnije biti smenjen. Samo nekoliko minuta nakon što se ta vest pojavila, stigao je demanti iz tabora crno-belih.

Prema navodima nekih domaćih medija  Đukiću je tokom sednice Skupštine uručen otkaz godinu dana pre isteka ugovora, a već je poznato ko bi trebalo da ga nasledi na klupi crno-belih.

To je trebalo da bude legenda Partizana Zoran Bata Mirković, koji je pre tri sezone vodio ekipu beogradskog Sinđelića, a trenutno je na poziciji pomoćnika Ljubiše Tumbakovića u selekciji Crne Gore.

Partizan je u nedelju uspeo da pobedi Dinamo iz Vranja golom desetak minuta pre kraja, ali je igra na početku sezone daleko od očekivane, pa su spekulacije i očekivane.

Skupština Fudbalskog kluba Partizan je na redovnoj sednici razmatrala izveštaj Upravnog odbora, Nadzornog odbora i izveštaj generalnog direktora. Jednoglasno je usvojen izveštaj o radu Upravnog odbora koji je podneo predsednik Milorad Vučelić i finansijski izveštaj o poslovanju kluba koji je podneo generalni direktor Miloš Vazura. Član Nadzornog odbora Veljko Delibašić obavestio je prisutne delegate da će kompletirani izveštaj nadzornog odbora biti dostupan svim članovima skupštine na sledećoj sednici, pritom se osvrnuvši na okolnost da Nadzornom odboru nije stigla niti jedna prijava, niti je uočena bilo kakva nepravilnost u radu i poslovanju FK Partizan. Sednica je protekla u radnoj i dostojanstvenoj atmosferi, a drugih zaključaka i odluka, izuzev gore navedenih nije bilo.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE