Obrenovac, 20.02.2019

OTPISAO SRBIJU: Još jedan reprezentativac rešio da promeni nacionalni dres


Izvor: Večernje Novosti,Lokalne novine | Obrenovac, 12.04.2018.
Stefan Sunajko zahvalio se na pozivu Ljubomiru Obradoviću, iako je ranije bio reprezentativac Srbije. Kao i njegov stariji brat, odlučio je da zaigra za Mađarsku

Foto:Printscreen




Pre dve godine Stefan Sunajko je, kao mladi reprezentativac Srbije, bio u idealnom timu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj. Iako ovaj momak, koji je rođen u Somboru, važi za jednog od najtalentovanijih igrača rođenih 1998. godine, odlučio je da ubuduće brani boje Mađarske.

Sunajka je pre dve nedelje na spisak reprezentacije Srbije uvrstio v. d. selektora Ljubomir Obradović za duele u Nemačkoj, ali se on samo zahvalio na pozivu.

Umesto da otputuje sa Orlovima u Lajpcig i Dortmund, igrao je za Mađarsku B protiv Poljske i Austrije i tako jasno stavio do znanja čiji će dres nositi.

Stefan Sunajko igra na poziciji levog krila i trenutno nastupa za mađarski klub MOL Pik Seged. Za naše severne komšije igrao je i njegov rođeni brat Filip, koji je rukometaš Komla. Stefan će u julu 2020. godine imati pravo da igra za Mađare na zvaničnim mečevima.





Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE